Humbaur aanhangers

Humbaur is een groot merk als het gaat om aanhangwagens. Met een breed assortiment aan verschillende soorten aanhangers biedt Humbaur kwaliteit en betrouwbaarheid aan zowel particuliere klanten als bedrijven. Of je nu op zoek bent naar een aanhanger voor privégebruik of professioneel vervoer, Humbaur heeft altijd de juiste oplossing voor je. In deze blog gaan wij het merk Humbaur uitleggen en het assortiment bespreken. 

Geschiedenis van Humbaur

Humbaur begon ooit als een klein bedrijf die zich focuste op het verkopen van aanhangwagens voor landbouwvoertuigen, waaronder aanhangers, graanmolens en ploegen. Na een tijdje zijn ze gaan uitbreiden en heeft het zijn assortiment uitgebreid naar aanhangwagens voor personenauto’s. Toen Ulrich Humbaur in beeld kwam, zijn ze hun eigen aanhangwagens gaan maken. Nu maken ze elk jaar meer dan 50.000 aanhangwagens, in wel 400 verschillende soorten.

Soorten aanhangers

Humbaur heeft vele verschillende soorten aanhangers aan om aan verschillende behoeften te voldoen. Hieronder volgt een klein overzicht van de belangrijkste aanhangers.

Gesloten aanhangers zijn ideaal voor het veilig vervoeren van goederen die bescherming nodig hebben tegen weersinvloeden en diefstal. Met stevige materialen en goede afsluitmogelijkheden zorgen deze aanhangers ervoor dat jouw lading altijd veilig en droog blijft. Hierin kun je bijvoorbeeld motors vervoeren en vele andere goederen. Humbaur staat ook bekend om zijn hoogwaardige verkoopwagens die ideaal zijn voor verschillende mobiele ondernemingen. Met Duitse kwaliteit, duurzaamheid en maatwerkmogelijkheden biedt Humbaur verkoopwagens aan die de perfecte oplossing zijn voor uw mobiele zakelijke behoeften. 

Open aanhangers zijn praktisch en veelzijdig. Ze zijn geschikt voor het vervoer van veel verschillende goederen, zoals bouwmaterialen, tuinafval of grotere objecten. Omdat ze open zijn bieden ze gemakkelijke toegang tot de lading en zijn ze eenvoudig te beladen. Kippers zijn perfect voor het transport van losse materialen zoals zand, grind, en tuinafval. Dankzij de kantelbare bak van een kipper aanhanger kun je de lading gemakkelijk lossen, wat tijd en inspanning bespaart in vergelijking met handmatig lossen van materialen.

Certificering en Veiligheid

Humbaur hecht veel waarde aan de veiligheid van zijn producten. De aanhangwagens zijn ontworpen en geproduceerd volgens de hoogste veiligheidsnormen. Ze zijn gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001:2015 en KBA-ZM-A. Dit betekent dat ze voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. Doordat ze hun aanhangers zo streng laten checken zorgt ervoor dat je jarenlang kan genieten van je Humbaur aanhanger.

Kwaliteit van Humbaur

Humbaur is gewoon super degelijk. Ze maken die aanhangwagens en verkoopwagens kwalitatief. Alles is stevig gebouwd en gemaakt volgens strenge Duitse regels. Ze denken goed na over hoe het allemaal werkt en blijft werken. Dus als je kwaliteit wilt, zit je goed bij Humbaur!

Ontdek de Humbaur aanhangers op aanhangwagendirect.nl!

Wil je meer weten over de verschillende soorten Humbaur aanhangers of heb je interesse om er een aan te schaffen? Bekijk dan Humbaur aanhangers op aanhangwagendirect.nl en ontdek het brede assortiment van Humbaur. Aanhangwagendirect biedt een groot deel van het Humbaur aanbod aan. Aanhangwagendirect is een officiële Humbaur dealer dus dan weet je zeker dat je op de juiste plek bent! Voor eventuele vragen kan je terecht bij de klantenservice van Aanhangwagendirect.

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Senetdivingcup.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart