Baggage aanhanger

baggage aanhanger is ook gewild bij vakantiegangers. De lichte en kleinere uitvoeringen van de baggage aanhangwagens kunnen vaak ook met de hand verplaatst worden, ideaal dus als je de baggage aanhanger jouw schuurtje in wilt rijden. Door de omhoog klappende deksel blijft al jouw lading droog in de baggage aanhanger.

Baggage aanhangers liggen het hele jaar door in de smaak, ze zijn zeker niet seizoensgebonden. Mocht je namelijk op wintersport gaan is de baggage aanhanger ideaal. Ook kan je ’s winters eenvoudig droog jouw lading vervoeren. Daarnaast kan je nog een tent plaatsen op de baggage aanhangwagens, dit worden dan wel tenttrailers of tentbagagewagens genoemd.

Geremde of ongeremde baggage aanhanger

Of een baggage aanhanger geremd of ongeremd is, is afhankelijk van het laadvermogen. Er zit een oplooprem met trommelremmen op de assen bij een geremde baggage aanhanger. Hierdoor remt de aanhanger mee met de auto, daardoor voorkom je extra slijtage aan de remschijven van de auto en heb je een betere wegligging. Vaak zijn baggage aanhangers die geremd zijn groter, soms zo groot dat er een quad of motor in kan.

De meest voorkomende ongeremde baggage aanhangers zijn die met 750 kg laadvermogen, maar de baggage aanhangers van 500 kg laadvermogen zijn ook populair. De 500 kg baggage aanhangwagens zijn ook makkelijk met de hand verplaatsbaar. Bij de meeste ongeremde baggage aanhangers mag je ermee rijden als je in bezit bent van een B-rijbewijs.

Baggage aanhanger uit het buitenland

Bij een zoektocht naar een goedkope aanhanger gaat ieders oog vaak nog naar het buitenland, bijvoorbeeld in Duitsland. Reken bij het kijken naar aanhangers uit het buitenland altijd de reiskosten door. De meeste baggage aanhangwagens hebben Europese goedkeuring maar als jij de tenaamstelling moet regelen moet de baggage aanhanger eerst in Duitsland worden geëxporteerd en vervolgens in Nederland weer worden ingevoerd. Deze administratieve handelingen moeten juist worden uitgevoerd en brengen ook kosten met zich mee.

Verder heb je nog het garantie aspect, want mocht er meteen iets mis zijn wil jij natuurlijk garantie. Dus als er wat gebeurt zal je dus terug moeten naar de dealer waar je de baggage aanhanger hebt aangeschaft om gebruik te maken van de garantie, dit kost weer reistijd en benzinekosten. Neem al deze afwegingen mee als je zoekt op een aanhanger in het buitenland.

Huur of lease een baggage aanhangwagen

Voor de vakantie kan je een baggage aanhanger huren van Aanhangwagendirect, zij beschikken over twee baggage aanhangers die gehuurd kunnen worden. Het zijn beide enkelassers met een laadvermogen van 750kg. De optie tot lease kan bij sommige baggage aanhangers ook, let er wel op dat dit vanaf een bepaald bedrag moet. Bij leasen betaal je een vast termijnbedrag totdat je de baggage aanhanger hebt afbetaald. Hierover is meer te vinden op de site van Aanhangwagendirect. Voor meer informatie over baggage aanhangers kun je contact opnemen met de klantenservice van Aanhangwagendirect.

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Senetdivingcup.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart