Deze “onderwaterscooter” is de droom van elke duikliefhebber

Autoblog kan een aandeel ontvangen van aankopen die zijn gedaan via links op deze pagina. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

Een onderwateravontuur beleven deze zomer staat op de lijsten van veel mensen, en Waydoo wil dat mensen het oceaanblauw verkennen met hun mobiliteitshulpmiddel voor water. Subnado van Waydoo is een veelzijdig apparaat dat is ontworpen voor mensen die hun oceaanavonturen willen uitbreiden. De volledig elektrische “onderwaterscooter” is ontworpen om te worden gebruikt voor duiken, kanoën, surfen, zwemmen en meer. Het is allemaal te danken aan het veelzijdige ontwerp en de snel los te maken montagehulpstukken. Het aquatische mobiliteitshulpmiddel weegt slechts 3 pond met een topsnelheid van 3,1 mph. Subnado wordt bediend met behulp van een vingerringcontroller om de handen van de operator vrij te maken. Hij wordt aangedreven door een 98-Wh lithium-ion accu met een looptijd van 56 minuten. De onderwaterscooter is in 1,2 uur volledig opgeladen. Subnado is echter niet alleen een onderwaterscooter, het heeft ook het extra voordeel dat het een draagbare oplader is om uw persoonlijke elektronica zoals telefoons, tablets en meer van stroom te voorzien.

Klik op de link voor meer informatie over de Waydoo Subnado: https://fave.co/3OVcO8n

Bezoek zeker voor meer inhoud zoals deze Uw toekomstige auto door Autoblog op Facebook of op Youtube. Abonneer je voor elke week nieuwe video’s.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Senetdivingcup.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart